آشنایی با مهد
دو هفته ای سفر بودیم از خانه به هامبورگ به مانهایم به زوریخ به نورنبرگ به کاسل به خانه. هفته بعدش یک آخر هفته با دخترک رفتیم پاریس خاله بازی کردیم با نی نی های دوستای خوب قدیمی.
الان هم هفته سوم است که می رویم مهدکودک. می رویم که دخترمان عادت کند به مهد. با دخترجان می رویم با دخترجان برمیگردیم. طبق برنامه معمولا بچه ها در حداکثر دو هفته به مهد عادت می کنند. الان هفته سوم است و بچه جان حتی ۵ دقیقه هم نمی ماند. قاعدتا فردا باید کارم شروع می شد. اما فعلا ما می رویم به مهد کودک. خوبی ای که داره اینه که خیلی می بینی که توی مهد چطوری با بچه ها رفتار می کنن و برنامه روزانه شون چطوری هست. بدی که داره اینه که نمی دونی تا کی این ماجرا ادامه داره و کی می تونی برگردی سرکار...
برنامه برلین
برنامه عادت دادن بچه ها اینجا جالب است. این مهد برنامه ای دارد که معروف است به برنامه برلین. برنامه برلین می گه سه روز بچه با مادر (یا پدر) بره مهد روزی یک ساعت بمونه و با مادر برگرده. در این یک ساعت باید مادر خیلی پسیو بمونه و مربی سعی کنه خودش را به بچه نزدیک کنه. مادر نباید کتاب بخونه یا اس ام اس بنویسه. بچه باید احساس کنه که پشتش گرمه و هر موقعی که خواست می تونه بره پیش مادرش. مربی هم نباید خودش را به بچه تحمیل کنه مثلا یهو بچه را بغل کنه یا اینجورچیزا... باید سعی کنه خودش را وارد بازی بچه کنه یا توجهش را به چیز جالبی جلب کنه و اینجوری دلش را به دست بیاره.
روز چهارم برای اولین بار بعد از این که بچه کمی گرم شد مادر خداحافظی می کنه و می ره به مدت نیم ساعت (مادر حتما باید خداحافظی کنه و نباید یواشکی بره). بچه طبیعتا گریه می کنه اما باید مربی بتونه بچه را به نسبت سریع آروم کنه. بعد از نیم ساعت مادر برمیگرده.
بر حسب اینکه بچه در این نیم ساعت چطور واکنش نشون داده باشه تصمیم گرفته می شه که در روزهای آینده چه طور ادامه پیدا کنه. اگر مربی تونسته باشه بچه را آروم کنه روزهای آینده هر روز بچه یک ساعت بیشتر می مونه. مثلا یک روز تا بعد از صبحانه، روز بعد تا قبل از ناهار، روز بعدش ناهار می خوره. تا قبل از خواب... تا بعد از خواب و خلاصه کلا در حال ایده آل دو هفته طول می کشه تا بچه توی مهد بمونه و بخوابه.
اگر بچه در اون نیم ساعت خیلی بی تابی کرده باشه و اصلا نشده باشه که آرومش کرد اونوقت دوباره برمی گردی سر جای اول یعنی سه روز با بچه میای و ...
12:16 PM نوشا
-
5 نظر
مساوات - ادامه
در مورد مطلبی که قبلا نوشته بودم در مورد زن و شوهر آلمانی که از هم جدا می شوند دیشب اطلاعات جدیدی گرفتم در مورد اینکه حکم دادگاه چی بوده.
دادگاه بدون در نظر گرفتن اینکه خانمه رابطه خارج از ازدواج داشته و باعث جدایی شده حکم داده که بچه ها به طور مساوی پیش پدر و مادر باشن چون به نظر اومده که پدر و مادر هر دو با بچه هاشون رابطه خوبی دارن و هر دو هم به اندازه کافی توانایی و امکانات برای نگهداری از بچه ها دارن. اینه که بچه ها یک هفته پیش مامان و یک هفته پیش بابا می مونن.
حالا خانمه تازه تقاضا کرده که همسرش باید بهش پول هم بده که هر دوشون به یک اندازه پول داشته باشن. یعنی هرچقدر که مرد درآمد بیشتری داره باید نصف اون مابه تفاوت را به خانمه پرداخت کنه که در نهایت هر دو نفرشون یک مقدار مساوی پول در اختیار داشته باشن که خرج بچه ها کنن. ظاهرا این تقاضا هم معمولا از نظر قاضی موجه شناخته می شه و مرد باید تا وقتی که بچه ها توی خونه هستن اینکار را بکنه. برعکسش هم هست یعنی اگر یک موقع درآمد خانمه بیشتر بشه باید خانمه پول بده به آقاهه... یعنی این مساوات حتی بعد از جدایی هم ادامه پیدا می کنه تا وقتی که بچه ها درسشون تمام بشه. البته فکر می کنم اگر خانمه یا آقاهه دوباره ازدواج کنن دوباره همه چی فرق می کنه.
یه جورایی به نظرم از این نظر برای مرد ناعادلانه است چون زنش اونو گذاشته و رفته و حالا اون باید خرج زنی را که با مرد دیگه ای زندگی می کنه و خرج بچه ها را هم بده. از طرف دیگه به نظرم برای بچه ها خیلی عادلانه است که می تونن به صورت مساوی پیش مامان و بابا بمونن و مامان و بابا هر دو به اندازه کافی پول دارن که بتونن براشون خرج کنن...
حالا برام جالبه که آیا آقاهه به زودی تصمیم می گیره که کمتر کار کنه که درآمد کمتری داشته باشه و نخواد به زنش پول بده یا به کارش همینطور که هست ادامه می ده و کسری از حقوقش را تقدیم می کنه.
12:49 PM نوشا
-
1 نظر
|
|
|